Inspiratie Overig

The ultimate foodie kerstboom

double-waterfall-braids-missy-sue-blog

Je kan mij niet erger irriteren dan een tafel met heerlijk eten en dan lelijk bestek of simpele, goedkope witte papieren servetten. Als je het mij vraagt smaakt eten gewoon net iets lekker als je eet met mooi bestek en is elke cocktail chiquer uit een mooi glas. Maar ook alles rondom de tafel mag wat mij betreft best een beetje een foodie touch. Nu gaan bovenstaande items misschien iets te ver, maar als ik alleen zou wonen zou mijn kerstboom dit jaar niet vol hangen met engelen, ballen en sterren maar met deze culinaire kerstversiersels van Sissyboy Homeland.

Vooral die rode peper en sake moeten eigenlijk echt in mijn boom dit jaar. Of wat zeg ik, ik wil ook die hotdog, de krakeling, het stokbrood, en en en… Eigenlijk alles.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Marlies
    25/11/2015 at 12:15

    Gut, wat grappig! Ik zou het nooit in m’n kerstboom hangen, maar vind het er wel grappig uitzien.

  • Leave a Reply