Media

Playlist voor het perfecte ontbijt op bed

Zondagochtend is voor mij heilig. Terwijl ik doordeweeks of zaterdag geregeld heel gehaast en simpel ontbijt is het zondag-ontbijt voor mij haast een feestje. Zondag staat gelijk aan warme broodjes, teveel keuze aan beleg, verse jus en allerlei bijzonder lekkers. En ik geloof dat ik al meerdere malen duidelijk heb gemaakt hoe dol ik ben op een ontbijt in bed. Tot 11 uur in bed liggen, een plank vol lekkers (bijvoorbeeld dit, dit of dit), koffie uit de cafetière, een krantje en goede gesprekken. Dan is het plaatje voor mij bijna perfect. Bijna… En omdat eten voor mij veel meer is dan gewoon eten en deze blog draait om de totaalbeleving rondom eten vandaag een playlist om het echt tot een perfect moment te maken.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply