Fashion

Love Stories 2016

Een van mijn favoriete merken van dit moment is Love Stories. Keer op keer komt dit (voornamelijk) lingeriemerk me collecties waarvan ik alles direct wil hebben. The perfect mismatch setjes vind ik briljant bedacht en zijn stuk voor stuk favoriet. Zo ook de nieuwe collectie. Vooral de pastelsetjes zorgen ervoor dat ik direct dat lentegevoel krijg. Dat je toch zo happy kan worden van ondergoed he? Bijna te mooi om onder je kleren te verbergen. But than again hoe fijn is dat gevoel dat jij weet dat je fantastisch mooi ondergoed aan hebt zonder dat iemand het weet.

Hieronder staan mijn favorieten uit de nieuwe collectie.

LoveStories-8136 LoveStories-8138 LoveStories-8155 LoveStories-8165 LoveStories-8167 LoveStories-8171

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply