Inspiratie

Keukeninspiratie: kookboeken opbergen

Als je fantaseert over je droomkeuken wat zijn dan onderdelen die er echt per se in moeten? Voor mij is dat een mooie oplossing om mijn kookboeken op te ruimen. Voor mij moeten deze namelijk echt ergens in de keuken worden opgeruimd en niet in de woonkamer. Oh, en dan bedoel ik dus met opruimen eigenlijk etaleren. Ik ben dol op kookboeken en vind ze té mooi om ze ergens achter gesloten kastdeuren te zetten. Daarom vandaag ter inspiratie een aantal voorbeelden van mooie oplossingen voor het opbergen en etaleren van je kookboeken.

6517dfae5ec04c432a3642884080320b

Deze keuken komt in zijn geheel dichtbij mijn droomkeuken. De kleuren, de tegels, het eiland. En hoewel de boeken in de bar in dit geval geen kookboeken zijn lijkt mij het daar perfect voor.

 

7a0dda801bdf1688033b43f5e0aa1fb2

Dit vind ik niet per se een mooie keuken, hoewel alle marble natuurlijk prachtig is. De kookboeken in het kookeiland zijn dan wel weer handig.

9ad5209d1baff5dcd8a5bf504a3863b9

Dit lijkt misschien niet direct in een keuken te zijn, maar mocht je een muur vrij hebben dan is dit natuurlijk een hele mooie manier om je kookboeken uit te stallen. Hoewel je met deze oplossing natuurlijk niet erg veel boeken kwijt kan zie je de boeken wel op z’n mooist.

a466f33a397ec6aa7a575ebca8dcbcb1

Dit zou niet mijn oplossing zijn aangezien je veel ruimte verliest voor keukenkastjes maar als je de ruimte hebt is dit natuurlijk fantastisch.

Alle afbeeldingen zijn afkomstig van Pinterest.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply