Sport

30 days of yoga

Shame on me. Ik had me zoals altijd voorgenomen om dit jaar echt diehard te gaan sporten en fit te worden. Maar shame on me dus want tot half februari had ik nog niet 1 dag gesport. Op een of andere manier kon ik mezelf er niet toe zetten. Wanneer je alleen sport en niet bij een sportschool vind ik het vreselijk moeilijk om in het begin de discipline te vinden. Maar toen ontdekte ik 30 days of yoga op Youtube. De naam zegt het eigenlijk al. De bedoeling is dat je 30 dagen yoga doet. De yogalessen duren ongeveer een half uur en worden gegeven door Adriene. De video’s zijn volledig toegankelijk voor iedereen omdat Adriene je meerdere opties geeft voor een beweging.

Ik ben nu halverwege, dag 15. Het voelt elke dag beter en het geeft enorm veel voldoening om elke dag aan yoga te doen. De lessen worden steeds intenser maar het blijft goed te doen. Echt een aanrader!

IMG_7023

No Comments

Leave a Reply